De ce sunt un elev impertinent

Sergiu Ciocarlan – De ce sunt un elev impertinent

4 comentarii la “De ce sunt un elev impertinent”

 1. pascalau gabriela maria says:

  Buna ziua!Imi doresc cu disperare cartea aceasta-DE CE SUNT UN ELEV IMPERTINENT.In octombrie a fost la Cluj un targ de obiecte bisericesti.Atunci am gasit cartea CLONELE INVATAMANTULUI ROMANESC.Am luat-o si am citit-o imediat.Sunt si eu dascal,iar in unele situatii prezentate in carte m-am vazut ca intr-o oglinda.Fapt ce ma ajuta sa-mi inteleg mai bine elevii si pe copila mea de 17 ani.Va multumesc d-le profesor Sergiu Ciocarlan.

  • Sergiu says:

   Stimată Doamnă,

   Vă mulțumesc pentru interesul arătat acestor cărți. Referitor la “De ce sunt un elev impertinent”, vă pot spune că primul tiraj s-a epuizat de ceva timp. După cum am vorbit cu directorul editurii, un nou tiraj va fi disponibil cât de curând. Dacă îmi trimiteți o adresă electronică, v-aş putea anunța.

   Cu gând de pace.

 2. elisabea d. says:

  Am citit acest microroman. Este excelent! Un adolescent plictisit dar care trăiește singurătatea sufletului ce-și caută drumul și care ia atitudine față de indiferența adulților. Citind această carte fiecare adult ar putea să se uite cu mai multă atenție la adolescenții de lângă el.

  • Sergiu says:

   Am vazut zbaterea acestui adolescent de prea multa vreme pentru a mai pastra o tacere profitabila doar pentru cei ce nu iubesc familia: familia de acasa, familia de la scoala, familia Bisericii. El isi cauta familia si, paradoxal, parintii nu-l ajuta sa o afle. Nici profesorii. Doar Elena. Ea este familie, scoala si Biserica la un loc. Adica Familia. Fara aceasta comuniune omul nu poate trai.
   Ma bucura interesul dv. pentru “Elevul impertinent”! Eu am lansat o provocare tuturor spre a evada din complicitatea deznadajduitoare a unei Scoli-bibelou. Durerile acestor copii sunt adanci si e nevoie de medicament eficient.

Comenteaza