Jertfa unui preot mucenic. Miercurea Patimilor

Sergiu Ciocarlan - Jertfa unui preot mucenic . Miercurea Patimilor

Puteţi downloada cartea în format electronic dând click pe linkul de mai jos:

Miercurea Patimilor

 
 

4 comentarii la “Jertfa unui preot mucenic. Miercurea Patimilor”

 1. antonio brailescu says:

  Desi am citit-o printre picaturi, la munca, pe metrou sau cateva minute inainte de culcare , cartea aceasta a trezit in mine aceleasi sentimente ca si “Intoarcerea la Hristos” a lui Ioan Ianolide sau “pelerinul rus”. Sunt convind ca aveti mai mult decat talent. Sunt convins ca stiti sa primiti si laudele, de aceea vi le aduc , pt ca din scrierea vie pe care o daruiti nu aveti optiunea de a cadea in mandrie. Am simtit ca citesc o retranspunere a discutiei lui Motovilov cu sf Serafim de Sarov, in predicile parintelui Rizea. Totul pare real in carte si totul e plin de Hristos.Mi-as dori ca toti preotii nostrii sa aiba trairea Acestui Marturisitor Preot.A facut ca Hristos sa fie pana si pe buzele securitatii. Dumnezeu sa va inmulteasca harul si sa ne ziditi cu noi carti. Bucurie!

 2. Sergiu says:

  Dacă ți-a folosit cartea, atunci să dăm slavă lui Dumnezeu, Cel ce ne împărtășește ale Lui daruri, deși nu le merităm. Cartea aceasta este cu adevărat un dar neprețuit și înțeleg lucrul acesta cu fiecare răspuns pe care-l primesc de la cei ce au citit-o. Domnul să ne lumineze cuvintele!

 3. am citit aceasta carte intre doua respiratii , nu am cuvinte … ii multumim Lui Dumnezeu pentru toate !

  • Sergiu says:

   Asa am si scris-o, intre doua respiratii, nestiind ca pot face cuvantul sa fie floare pe mormantul insangerat al Parintelui Dobre. Ìti multumesc si Domnul sa ne vegheze pasii, draga pelerinule pribeag.

Comenteaza