Mărturisitorul de care vă temeţi

Sergiu Ciocarlan - Marturisitorul de care va temeti

8 comentarii la “Mărturisitorul de care vă temeţi”

 1. Caprita Vasilica says:

  O CARTE DE EXCEPTIE !… BRAILEAN CA SI MINE, CURAJOS, CREDINCIOS,TANAR CE POATE FORMA CONSTIINTE, MARE CASTIG PENTRU NEAMUL NOSTRU! SUCCES IN CONTINUARE !

  • Sergiu says:

   Multumesc pentru aprecieri! Domnul randuieste minunat, iar eu iau cuvintele si le asez in carti.

   • Maries Mihai says:

    Buna seara, am ajuns la pagina 342 a cartii dar ca toate cartile pe care le scrieti, le mananci mai mult de cat le citesti. Cer scuze pentru exprimare dar m-am referit la faptul ca si aceasta carte ca toate celelalte carti ale dumneavoastra au miez. Felicitari si sper sa vindeti si in format electronic cartea aceasta deoarece de si am scanat-o e altfel cand o citesti dintr-un fisier pdf original, insa orice ati hotara, felicitari si mai vreau carti de-ale dumneavoastra, cat de multe sa ma zguduie si sa ma determine sa-mi pun intrebari si sa ma ajute sa ma orientez, date fiind vremurile in care traim. Cer iertare daca v-am plictisit.

    • Sergiu says:

     Port gândul că a întâlni cuvântul este dar de la Dumnezeu. Si acum este un bun prilej de a-I multumi pentru felul in care, cu gingăşie, aşteaptă de la om cuvânt pentru a-l împărtăşi omului. Din iubirea cea mare pe care o are pentru oameni a rânduit Domnul cartea aceasta!

 2. Florentina says:

  Minunata!!!! Am citit-o cu mare bucurie

  • Sergiu says:

   Domnul mi-a dăruit această carte la rugăciunile plăcutului Său Gheorghe Calciu, Mărturisitorul din temnițele comuniste. Părintele este un model pentru noi acum când vremurile ce vin tăvălug ne risipesc. Am văzut un interviu în care Părintele povesteşte că în a doua detenție (1979-1984) a repetat în sine de mii de ori “Hristos a înviat!” înainte de a-l întâmpina cu acest salut pascal pe un gardian care, pe lângă răutatea cu care-i trata pe deținuți, nici pe Hristos nu-L suporta. Minunea s-a petrecut, căci gardianul a răspuns la salut cu “Adevărat a înviat!”. Aşadar, totul depinde de ce se află în spatele cuvintelor noastre, ce garanție dujovnicească avem atunci când vorbim.

 3. Raluca says:

  Puteti posta cartea aceasta in format electronic va rog?

Comenteaza